Κανόνες λειτουργίας της κοινότητας

Πήγαινε κάτω

Κανόνες λειτουργίας της κοινότητας Empty Κανόνες λειτουργίας της κοινότητας

Δημοσίευση  Admin Την / Το Δευ Ιουν 08, 2009 1:34 pm

Γενικά

Δεν επιτρέπονται μηνύματα, υπογραφές και avatars με περιεχόμενο:

1) πορνογραφικό
2) τρομοκρατικό
3) πολιτικό
4) που αντιτίθεται στους νόμους περί copyright ή παράνομου λογισμικού (warez, cracks, serials)
5) ανθελληνικό

Περιεχόμενο μηνυμάτων

Φροντίστε το περιεχόμενο ενός μηνύματος να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες ,περιεκτικό και σαφές. Μην προβείτε σε ενέργεια εξύβρισης ή προσβολής κάποιου μέλους.

Greeklish

Παρακαλούμε αποφύγετε όσο μπορείτε τη χρήση greeklish, δηλαδή ελληνικών λέξεων γραμμένων με αγγλικά γράμματα
Οι moderators και administrators έχουν δικαίωμα διαγραφής ή τροποποίησης μηνυμάτων, υπογραφών ή avatars που παραβιάζουν τους παραπάνω όρους ή μέρος τους, παρατηρήσεων και υποδείξεων προς τα μέλη για τη σωστή διεξαγωγή των συζητήσεων

Το forum του www.counseling.gr είναι μία ιστοσελίδα που παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται στο έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των μελών και των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξιδεικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Ψυχικής Υγείας.
Το forum δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται. Παρακαλούμε πάντοτε να ζητάτε την συνδρομή ενός επαγγελματία της Ψυχικής Υγείας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που αφορά την δική σας ή άλλων θεραπεία.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.

Παρακαλώ ζητήστε επαγγελματική βοήθεια:

* Εάν κάνετε σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας ή σκέψεις που θα μπορούσαν να
βλάψουν τους εαυτούς σας ή άλλους.

* Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε καθόλου ικανοί να "φροντίσετε" τον εαυτό σας.

* Εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση κακοποίησης.

* Εάν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κίνδυνο.

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και διεθνείς επιστημονικές πηγές . Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας. Επιπλέον μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Το counseling.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε παρομοίως:
Για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, από οποιουδήποτε είδους επίσκεψη ή χρήση του διαδικτυακού μας τόπου ή των παρεχομένων υπηρεσιών και πληροφοριών του.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για προσωπικές απόψεις και άρθρα των μελών της κοινότητας αυτά εκφράζουν τους ίδιους τους συγγραφείς και όχι τους διαχειριστές της κοινότητας

Για το περιεχόμενο άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία που μπορεί να προξενηθεί από μία τέτοια πρόσβαση.


Για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους σας δημοσίευση προσωπικών σας στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους αποδέχεσθε την πλήρη και αποκλειστική σας ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους.

Για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, προερχόμενες εκ του γεγονότος ότι οι πληροφορίες στο Διαδίκτυο είναι ασφαλείς σε ορισμένο βαθμό, με ενδεχόμενο υποκλοπής ή εσφαλμένης αποστολής τους ή κατά βούληση τρίτου σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.



Γενικά σε κάθε περίπτωση ακόμη και μη αναφερόμενη εδώ, ο κάθε επισκέπτης του δικτυακού μας τόπου τον επισκέπτεται με δική του και μόνο αποκλειστική ευθύνη, αποδεχόμενος αυτομάτως ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους - προυποθέσεις χρήσης, άνευ άλλης διατυπώσεως. Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάζουν ή να τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

Το www.counseling.gr είναι μία ιστοσελίδα που παρέχει πληροφορίες.

Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που έχουν ως μοναδικό σκοπό την των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξιδεικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία ιγειας
Το www.counseling δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται. Παρακαλούμε πάντοτε να ζητάτε την συνδρομή ενός επαγγελματία ιγειας .

Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.

Οι πληροφορίες και τα στοιχεία του counseling.gr εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή. Η χρήση των στοιχείων και των πληροφοριών της ιστοσελίδας και τα αποτελέσματα αυτών, γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.


Η εγγραφή σας ως μέλος σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους παραπάνω όρους
Admin
Admin
Καθηγητής
Καθηγητής

Αριθμός μηνυμάτων : 86
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2009
Τόπος : Αριδαία Ν. Πέλλας

http://www.counseling.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης